Πολιτική Επιστροφών
Loren
Πολιτική Επιστροφών


Μπορείτε να κάνετε επιστροφή προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Όλες οι επιστροφές πρέπει να αιτηθούν πριν στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σε εμάς. Σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον:
1. Έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης στο 2111195583 ή μας στείλετε email στο [email protected]
2. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος (συσκευασία και απόδειξη αγοράς, καθώς αποτελούν μέρος τους προϊόντος).
3. Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στο προϊόν.
4. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής.
5. Αποστείλετε το προϊόν μέσω της ACS COURIER με την οποία συνεργαζόμαστε ( το σχετικό κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5€ , το οποίο επιβαρύνει εσάς και θα αφαιρείται από το ποσό πίστωσης αξίας των προϊόντων).
6. Το προϊόν δεν αποτελεί προιον προσφοράς ( ΔΕΝ πραγματοποιούνται αλλαγές καθώς και επιστροφές χρημάτων).

Πακέτα προσφορών δεν αλλάζονται , δεν σπάνε και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.


Για όσα προϊόντα υπάρχει έκπτωση και όσα προϊόντα ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες ( εσώρουχα, μαγιό, είδη μακιγιάζ-beauty, σκουλαρίκια, καλσόν) δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων. Επιστροφή χρημάτων επίσης ΔΕΝ γίνεται και για όσα προϊόντα έχετε αγοράσει με έκπτωση . Επιστροφή χρημάτων επίσης ΔΕΝ γίνεται σε προϊόντα που προέρχονται από αλλαγή που κάνατε, με προϊόντα που αγοράστηκαν με έκπτωση. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, μπορείτε είτε να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε προϊόν της παραγγελίας με άλλο προϊόν, είτε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας.(στην περίπτωση αυτή επιστρέφεται μόνο το κόστος του προϊόντος χωρίς τα έξοδα μεταφοράς)

Ελαττωματικά προϊόντα


Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2111195583 το αργότερο εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς.
α) όταν η επεξεργασία των δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης (πχ πώληση) ή για όλες τις αναγκαίες ενέργειες που απαιτούνται να γίνουν από εμάς πριν από τη σύναψη σύμβασης (προσφορά προϊόντων-πληροφορίες)
β) Η επεξεργασία είναι αναγκαία για την συμμόρφωση μας με έννομη υποχρέωση

Αλλαγή / Ακύρωση παραγγελίας


Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή, καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ: 2111195583.Στην περίπτωση που έχετε προκαταβάλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστρέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό της επιλογής σας. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει δοθεί για αποστολή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:


Για την επιστροφή της παραγγελίας σας από Κύπρο και εξωτερικό στέλνετε το δέμα με το ταχυδρομείο συστημένο στη διεύθυνση ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 44, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τ.Κ. 12134. Μόλις λάβουμε το δέμα σας , σας κάνουμε Refund στην κάρτα σας , την αξία των προϊόντων που μας έχετε επιστρέψει. Επιστροφές σε εκπτωτικά προϊόντα δεν γίνονται. Καλό είναι για την ασφάλεια του δέματος σας να κρατάτε τον αριθμό αποστολής του δέματος που μας επιστρέφετε. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.